Ons product

Functioneert in de meest veeleisende omgevingen

Aangedreven door Storage Partners, genereren onze hybride energiesystemen netachtige stroom waar elektriciteit niet beschikbaar is of als vervanging voor tijdelijke of onbetrouwbare stroom. De belangrijkste kenmerken zijn: zonnepanelen op het dak, een accubank om energie op te slaan, een geïntegreerde dieselgenerator en een omvormer die als interface tussen de verschillende ingangen fungeert. Dit zorgt voor stille, onmiddellijke en stabiele stroom met de mogelijkheid om 24/7 ononderbroken te werken zonder continu een dieselgenerator te laten draaien.

De EMOBILE solar generator combineert twee energiebronnen om elektriciteit op te wekken via een acculaadsysteem en is meestal geïntegreerd met een dieselgenerator. De generator gebruikt hernieuwbare zonne-energie om de accu op te laden en dient als belangrijkste energiebron. Wanneer de accu leeg begint te raken, zal de dieselgenerator onmiddellijk ingrijpen om elektriciteit op te wekken.

Makkelijk in gebruik

Volledig mobiel

Aantrekkelijk uiterlijk

Minder brandstofverbruik

Ononderbroken stroomvoorziening

Onze voordelen

Waarom kiezen voor onze generator?

In een tijd waarin milieubesparing steeds belangrijker wordt, is het ondenkbaar om nog steeds vervuilende, conventionele generatoren te gebruiken. De EMOBILE solar generator biedt daarom een hybride oplossing waarin brandstof en zonne-energie samenkomen om de CO2 uitstoot te verminderen.

Onze hybride generator is een echte energiebespaarder met een CO2-reductie van meer dan 90%! Dit door het aanzienlijk lagere brandstofverbruik, waardoor niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee is gespaard.

Onze werkwijze

Hoe de EMOBILE zonnegenerator werkt

Hybride generatoren werken via een systeem met batterijvoeding en maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen om energie op te wekken, waarbij overtollige energie wordt gebruikt om de batterijen op te laden. Dit zorgt voor een naadloze stroom van energie voor een reeks toepassingen.

Wanneer het laadniveau van de accu laag is, levert de dieselgenerator onmiddellijk reservevermogen totdat de accu weer is opgeladen. Dit betekent ook dat de frequentie van het opladen kan afnemen als er meer gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare bronnen. Op die manier is er minder vraag naar de dieselgenerator omdat de accu de primaire energiebron wordt. Afhankelijk van de omvang van de toepassing kan dit neerkomen op een vermindering van de koolstofuitstoot met enkele tonnen gedurende een doorlopend langetermijnproject.

Onze voordelen

Waarom kiezen voor onze generator?

Hybride generatoren bieden een innovatieve oplossing voor vele uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, met name in de bouw- en mijnbouwsector. Een hybride generator is een uitstekende keuze voor bedrijven die:

Hun totale koolstofvoetafdruk willen verminderen
Een 24/7 stroombron nodig hebben
Het totale brandstofverbruik willen verlagen
Een laag geluidsniveau nodig hebben
Een continue stroombron nodig hebben
Op zoek naar meer veiligheid op de bouwplaats
Geschikt voor projecten met fluctuerende stroomvereisten.

Contact opnemen met Storage Partners Energy

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze batterijen en wat het jou oplevert? Vul ons contactformulier in en laten we in gesprek gaan!