Onze geschiedenis

Het ontstaan van Storage Partners Energy

Storage Partners heeft bijna twintig jaar ervaring in de productie van gespecialiseerde AdBlue productieapparatuur en tanks voor de opslag van AdBlue, die tegenwoordig overal ter wereld te vinden zijn.

We hebben een nieuwe afdeling opgericht, die zich bezighoudt met het ontwerp en de bouw van energieopslagsystemen en verschillende soorten batterijen voor elektrische apparaten. Vanwege de dynamische ontwikkeling en belangstelling voor de energie-industrie hebben wij besloten een nieuw bedrijf op te richten, dat rechtstreeks verbonden is met het moederbedrijf en zich bezighoudt met het onderwerp van deze afdeling.

Onze toekomst

Een veelzijdig en specialistisch team en bedrijf

Momenteel is Storage Partners Energy het snelst groeiende gebied van de activiteit van het bedrijf, opgericht door een team van ingenieurs in Polen en Spanje, wiens kennis, ervaring en professionaliteit de hoogste kwaliteit van de producten garanderen. We werken voortdurend aan de implementatie van nieuwe, toonaangevende oplossingen van energiesystemen geïntegreerd met energieopslag voor bedrijven en de industrie.

Wij bieden complete oplossingen voor energieopslag gericht op de snelgroeiende elektromobiliteitsindustrie en € Power hybride energiesystemen in overeenstemming met de nieuwste trends met behulp van hernieuwbare energiebronnen.

Onze belofte

Waar wij als organisatie waarde aan hechten

De zorg voor de veiligheid van onze klanten is onze prioriteit en de hoogste kwaliteit van dienstverlening is het doel waar wij voortdurend naar streven. Onze producten hebben alle vereiste certificaten om in Polen en Europa gebruikt te worden. De producten worden op geautomatiseerde wijze vervaardigd en worden onderworpen aan meerfasige kwaliteitscontroles, waardoor ze voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten.

Wij breiden het distributienetwerk van onze producten uit en selecteren daarbij aannemers met een gevestigde positie op de Poolse en buitenlandse markt. Wij nodigen groothandelaren, distributeurs en bedrijven die zich bezighouden met de installatie van zonnesystemen uit om met ons samen te werken.

Contact opnemen met Storage Partners Energy

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze batterijen en wat het jou oplevert? Vul ons contactformulier in en laten we in gesprek gaan!